Η αγαπημένη μουσταλευριά της γιαγιάς Πλουμίτσας από τη Χίο που τη συνεχίζει η εγγονή Πλουμίτσα στη Δονούσα!
Φρέσκος Δονουσιώτικος μούστος από την παραδοσιακή ποικιλία ''βουδόματο'', ''κομμένος'' με στάχτη που κρατήθηκε ειδικά για αυτή την περίσταση από τον πασχαλιάτικο ξυλόφουρνο. Το ''κόψιμο'' είναι η διαδικασία μέσω της οποίας σταματάει η ζύμωση του μούστου και δε ''βράζει''. Στη συνέχεια κλασσικό σιτάλευρο Χίου, Δονουσιώτικο σουσάμι και ολίγη κανέλλα από την εξωτική Κευλάνη!
Ένα δώρο για τους εαυτούς μας και όλους τους φίλους μας εδώ στον Αργαλειό!
Φρέσκος Δονουσιώτικος μούστος από την παραδοσιακή ποικιλία ''βουδόματο'', ''κομμένος'' με στάχτη που κρατήθηκε ειδικά για αυτή την περίσταση από τον πασχαλιάτικο ξυλόφουρνο. Το ''κόψιμο'' είναι η διαδικασία μέσω της οποίας σταματάει η ζύμωση του μούστου και δε ''βράζει''. Στη συνέχεια κλασσικό σιτάλευρο Χίου, Δονουσιώτικο σουσάμι και ολίγη κανέλλα από την εξωτική Κευλάνη!
Ένα δώρο για τους εαυτούς μας και όλους τους φίλους μας εδώ στον Αργαλειό!